Career

Fastighetschef

Suzuki Garphyttan är ett globalt företag som är världsledande inom produktion av avancerad fjädertråd. Våra produkter används i flera av världens mest kända bilmärken. Koncernen omsätter ca 2,1 miljarder kronor och våra produktionsenheter finns i Sverige, Kina, USA, England och Mexiko. Dessutom finns ett försäljningskontor i Tyskland. Koncernens huvudkontor finns i Garphyttan medan våra ägare har sitt huvudsäte i Japan.

Suzuki Garphyttan söker nu en Fastighetschef

Är du en driven person med ett stort intresse för fastigheter? Då kan du vara den vi söker.

Som Fastighetschef på vår Site i Garphyttan har du huvudansvaret för underhåll av Suzuki Garphyttans totala fastighetsinnehav. Dessutom ingår ansvaret för markytor och media, brand- och skalskydd samt att bedriva det systematiska brandskyddsarbetet enligt gällande lagar och föreskrifter.

I arbetsuppgifterna ingår även:

  • Skötsel – akut och förebyggande underhåll - av Suzuki Garphyttans fastigheter, mark och media (i.e. vatten, luft, värme och ventilation)
  • Bevakning av lagstiftning och ”best practice” inom samtliga ansvarsområden
  • Upprätta revisionsplaner
  • Agera kontaktperson mot myndigheter i brand-, skalskydd- och fastighetsfrågor
  • Driva Suzuki Garphyttans energibesparingsfrågor
  • Driva projekt inom ansvarsområdet m.m.

Som person har du ett stort engagemang och stark servicekänsla. Du trivs med att arbeta strukturerat och självständigt. Eftersom rollen innebär många kontaktytor är det avgörande att du är lyhörd, relationsskapande och kommunikativ.

Dessutom har du en utmärkt förmåga att skapa engagemang och intresse i organisationen och i olika arbetsgrupper. Du har relevant utbildning eller motsvarande kunskaper inom fastighetsunderhåll samt brand och skalskydd. Utbildning inom Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA), Heta arbeten, Brandfarlig vara och ATEX är meriterande. Goda språk­kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift, är ett krav.

Som Fastighetschef rapporterar du till Teknikchefen.