Career

Change Leader

Change Leader sökes till Suzuki Garphyttan!

Nu finns en fantastisk möjlighet att utveckla ditt personliga ledarskap med fokus på ständiga förbättringar och kommunikation. Som Change Leader på Site Garphyttan ansvarar du för att driva och koordinera förändringsarbetet genom att aktivt stödja chefer, tekniker och medarbetare i deras arbete. 

Suzuki Garphyttan Lean System (SGLS) är koncernens ledningssystem som stödjer oss i arbetet med att uppfylla vår vision och affärsidé. Det bygger på våra fyra värderingar; Kunden i Fokus, Värdeskapande Processer, Ständiga Förbättringar och Aktivt medarbetarskap. 

För att bli framgångsrik tror vi att du är en drivande och kommunikativ person med ett coachande och involverande ledarskap. Du gillar människor. Rättare sagt, du trivs som fisken i vattnet när du får arbeta med människor där din utmärkta förmåga att skapa engagemang, intresse och förändring hos människor kommer till sin rätt. Dessutom är du en fena på att planera, organisera och strukturera både ditt och andras SGLS arbete. 

Vi ser att du har en teoretisk utbildning inom Lean och dess olika verktyg (med huvudfokus på 5-S, OEE, SMED, Standardisering och TPM) samt med mångårig erfarenhet av praktiskt arbete där bestående gott resultat kan påvisas. Dessutom har du erfarenhet av att implementera förändringsarbete i en internationell tillverkningsindustri. Du är van att utbilda människor samt att kommunicera och samarbeta med chefer och medarbetare på alla nivåer i en organisation. I ditt arbete ingår också att aktivt samarbeta med företagets globala Change Leader i koncerngemensamma SGLS frågor. 

Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av kraven inom bilindustrin. Som Change Leader på Site Garphyttan rapporterar du till platschefen. 

I denna rekrytering samarbetar vi med TNG vilket innebär att din ansökan skickas till tng.se Om du har frågor är du välkommen att kontakta platschef Daniel Rydén på 073-422 5903 eller Pär Johansson på TNG på 070-350 0307. Välkommen med din ansökan senast 2018-09-16. 

Interested in this job?

Apply here