Career

HR administratör

Till vår verksamhet söker vi nu en erfaren och effektiv HR administratör.

 

Har du dessutom arbetat med lön så är detta meriterande.   

Dina arbetsuppgifter I rollen som HR-administratör kommer du att arbeta brett med våra HR-processer och vara ett stöd till våra chefer och övriga HR-/lönekollegor. Som HR-administratör är du delaktig i att driva, utveckla och förvalta rutiner, arbetssätt, mallar och riktlinjer för ett effektivt HR-arbete. Du ingår i ett team på 4 personer samt en HR chef som du rapporterar till.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Sköta utbildningsregistret samt boka och koordinera utbildningar, och tillsammans med cheferna sköta våra kompetensmatriser
  • Ansvara och sköta administrationen kring personalförmåner så som friskvård, hantera och koordinera bokningar av företagets lägenhet i Spanien m.m.
  • Vara kontaktperson för skolor och universitet och ansvara för koordinering av praktik och examensjobb
  • Skriva personalmeddelanden, tjänstgöringsintyg, arbetsgivarintyg m.m.
  • Ansvara för introduktion/on-boarding av nyanställda
  • Koordinera hälsokontroller tillsammans med företagshälsovård, chefer och arbetsmiljöingenjör
  • Sköta företagets personalstatistik

 

När du blivit varm i kläderna vill vi även att du ska utbildas för att kunna vara back-up till vår löneadministratör. Som löneadministratör arbetar du med tids- och löneredovisning, reseräkningar samt stöttar våra chefer och medarbetare i användandet av Flex HRM (vårt löne-/personalsystem).

Vi söker dig som är social och har lätt för att ta människor. Du är en problemlösare med ett intresse för HR-relaterade frågor, och trivs i en stöttande och koordinerande roll. Du har ett antal års erfarenhet av HR administration och har stor vana vid att arbeta i Office-paketet samt något personaladministrativt system. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i engelska. Har du dessutom tidigare erfarenhet av löneadministration och kunskap inom Stål- och Metalls avtalsområde är detta starkt meriterande.  

För att trivas som bäst i rollen gillar du att arbeta självständigt, har hög integritet och du har en drivkraft att få utvecklas vidare. Du har ett stort intresse för att utveckla processer, och är ansvarstagande, detaljorienterad och service-minded.

Suzuki Garphyttan samarbetar i denna rekrytering med Oak Consulting. 

För information om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Fiedler 070-5919033 alternativt Jeanette Hartman på tel 070-868 61 41. Vi jobbar med ett löpande urval – skicka ditt cv snarast dock senast 15 augusti.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Garphyttan

Län: Örebro län

Land. Sverige

Referensnummer. 2018/53

Kontakt

  • Helena Fiedler, 070-5919033
  • Jeanette Hartman, 070-8686141

Publicerat: 2018-07-04

Sista ansökningsdag: 2018-08-15

HR administratör

Apply now