Career

Kundkoordinator

Nu söker Suzuki Garphyttan en serviceinriktad kundkoordinator! 

 

Som kundkoordinator har du huvudansvaret för ett antal kunder gällande orderregistrering, leveransbevakning samt ledtider. Du har daglig kontakt med företagets kunder som finns över hela världen vilket innebär att vi söker dig som är kommunikativ och som verkligen brinner för att leverera utmärkt service.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du tar ett stort eget ansvar, du är strukturerad som person och du har förmågan att prioritera ditt arbete allt eftersom ärenden kommer in. Vidare har du lätt för att samarbeta med alla typer av människor, du är flexibel och trivs med rörelse runtomkring dig. 

Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet från kundservice och administration. Dessutom ser vi gärna att du har en akademisk examen inom logistik eller ekonomi. Du är van användare av affärssystem och Officepaketet. Utöver flytande svenska är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har tyska språkkunskaper. 

Kundserviceteamet består av fyra kollegor samt en chef, och präglas av bra sammanhållning och tydlig struktur. Vid eventuella frågor vänligen kontakta chefen för kundservice, Anna Meedendorp på 070-224 33 93.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till Suzuki Garphyttan senast den 12 oktober 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! 

Intresserad av detta jobb?

Sök här