Career

Sales Manager

Nu söker Suzuki Garphyttan en driven Sales Manager! 

Har du näsa för affärer? Då kan du vara den vi söker. Just nu befinner vi oss i en spännande förändringsfas och söker dig med ett starkt driv och resultatfokus, som brinner för att göra affärer och som förstår vikten av kundvård inom den tekniska marknaden. Du trivs som bäst i en utmanande och utvecklande miljö där du får påverka företagets verksamhet framåt! 

Som Sales Manager för Garphyttan, Sverige kommer du ha det övergripande ansvaret för försäljningstillväxt, lönsamhet och vinst mot fabrikens kunder. Du har budgetansvar, tar fram försäljningsprognoser och arbetar själv som KAM mot ett antal nyckelkunder.  Du har även ett personalansvar för fyra personer, varav två personer arbetar som tekniskt säljstöd och två som KAM. Du rapporterar till företagets Supply Chain Manager. 

Utöver att själv ha ett samordnings- och utvecklingsansvar för ett antal nyckelkunder är du nyfiken på ledarskapet. Du har hunnit arbeta ett antal år inom Sales & Marketing, troligtvis som Key Account Manager, och är nu redo att ta nästa kliv i din karriär. 

Som chef vill vi att du ska skapa maximala förutsättningar för dina säljare att kunna göra affärer. Vi söker dig som får teamet att förstå företagets strategi, som kan översätta strategin i praktisk handling och som ser till att säljarna når sina mål, men också att teamet hela tiden utvecklas och mår bra. Du är en god kommunikatör med en övertygande personlighet. Du är en utvecklare som hela tiden säkrar att det finns rätt kompetens inom teamet och en god strateg som sätter rätt prioriteringar, dessutom en god analytiker som upptäcker och korrigerar avvikelser i planen. 

Du har en relevant akademisk utbildning, ett antal års erfarenhet inom Sales & Marketing, och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk-sälj och/eller tidigare ledarskapserfarenhet.  

I denna rekrytering samarbetar vi med TNG vilket innebär att din ansökan anmäles hos tng.se. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta chefen för Sales & Logistics, Gustav Ölund på 072-856 0199 eller rekryterare Pär Johansson på 070-350 0307. 

Sales Manager

Ansök här