Career

Avdelningsmekaniker

Nu söker vi en avdelningsmekaniker till Suzuki Garphyttans underhållsavdelning. Som avdelningsmekaniker jobbar du huvudsakligen inom ett avgränsat avsnitt inom produktionen. Tyngdpunkten ligger på förebyggande och avhjälpande underhåll. Samverkan med andra mekaniker och elektriker är mycket viktigt eftersom det ofta förekommer samarbete mellan avdelningarna för att kraftsamla vid omfattande och/eller komplicerade insatser.

Vi söker dig med utmärkt servicekänsla och som har en stor säkerhets- och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta i team likaväl som du kan arbeta självständigt. Du tar ett stort eget ansvar och är driven och nyfiken på att utvecklas i rollen som mekaniker.

Du har en 3-årig gymnasieutbildning som verkstadsmekaniker, fordonsmekaniker eller motsvarande utbildning och ett antal års erfarenhet av arbete med felsökning och reparation samt förebyggande underhåll av komplexa utrustningar.

Suzuki Garphyttans underhållsavdelning kännetecknas av en god stämning med stöttande och hjälpande kollegor. 

 

Det är högst meriterande om du har någon av följande erfarenheter:

  • Pneumatik och/eller Hydraulik
  • Svetsning
  • Maskinberarbetning
  • VVS
  • Tribologi
  • Styr och reglerteknik

 

Beredskap och skiftarbete kan bli aktuellt i ett senare skede men till en början är det dagtidsarbete. Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Eventuella frågor besvaras av Underhållschef Peter Harnesk på 070-405 1570.

Vi vill ha din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 3 oktober 2021.