Career

Underhållsingenjör

Nu söker Suzuki Garphyttan en engagerad och erfaren underhållsingenjör som vill vara med på en spännande förändringsresa!

Som underhållsingenjör kommer du att planera och bereda underhållsarbete för våra kompetenta mekaniker så att de kan fokusera på att förebygga, underhålla, felsöka och reparera maskiner och utrustning. Du kommer även att arbeta med utredningar av driftstörningar samt driva underhållsprojekt.

I uppdraget ingår också att arbeta med:

  • Framtagning av styrdokument
  • Vara SuperUser för vårt underhållssystem
  • Ta fram statistik och följa upp nyckeltal
  • Beställa reservdelar
  • Beställa jobb från externa aktörer
  • Representera underhåll i lokala och globala projekt
  • Ständigt arbeta med förbättrande och utvecklande underhållsåtgärder

Vi söker dig med stor teknisk och social kompetens. Du har ett stort engagemang och driv liksom stark servicekänsla. Du trivs med att arbeta strukturerat och självständigt, och då rollen innebär många kontaktytor är det avgörande att du är lyhörd, relationsskapande och kommunikativ.

Du har en relevant akademiskutbildning och har hunnit skaffa dig ett antal års erfarenhet av liknande arbete. I din roll som underhållsingenjör kommer du att rapportera till underhållschef, Morgan Bergström.

 

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din ansökan

För mer information om tjänsten och företaget ber vi dig kontakta rekryterande chef Morgan Bergström på morgan.c.bergstrom@sg-wire.com eller 070-296 0426.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. 

Varmt välkommen med din ansökan via Varbi senast 28 augusti 2022.