Career

Nu söker vi drivna och engagerade operatörer till Suzuki Garphyttan!

Suzuki Garphyttan befinner sig i en spännande expansionsfas vilket innebär nya marknader och nya produkter samtidigt som vi stärker vår position inom de segment vi dominerat inom i många år. Därför söker vi nu engagerade, drivna och initiativtagande individer som vill vara med på denna fantastiska resa.

Vi söker personer med stort fokus på säkerhet och som har lätt för att lära sig nya saker. Du kan snabbt sätta dig in i och följa rutiner och har ett stort teknikintresse. Det är viktigt att du är ansvarstagande, förändringsbenägen och har lätt för att samarbeta med alla typer av människor.

Som operatör i produktionen arbetar du med att på ett säkert sätt producera tråd med god kvalitet, produktivitet och leveransprecision. Du ansvarar för att alltid göra ditt bästa och för att samarbeta med kollegor i enlighet med vår vision och våra värderingar. Vidare tar du ett aktivt ansvar i arbetsmiljöarbetet genom att följa gällande skyddsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Vi ser ett värde i att du har B-körkort för att på ett enkelt sätt kunna ta dig till oss. Det är också viktigt att du är en aktiv person med god fysik.

Krav:

  • Flytande svenska, såväl i tal som skrift
  • Goda kunskaper i engelska
  • Kan arbeta skift (dygnets alla timmar)
  • Minst 18 år gammal
  • Fullständig gymnasieutbildning
  • God datorvana

Meriterande:

  • Truckkort
  • Traverskort
  • Erfarenhet från processindustri
  • Teknisk gymnasieutbildning eller teknisk eftergymnasial utbildning

 

Arbetstider och anställning

Anställningen är på heltid fördelat på skift former under dygnets alla timmar. Vi söker just nu flera operatörer för visstidsanställningar men det kommer finnas goda möjligheter till en tillsvidareanställning på en eller flera av tjänsterna. Lön enligt kollektivavtal. 

 

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din ansökan

För mer information om tjänsten och företaget ber vi dig kontakta rekryterande chefer: Rasmus Åström 0730426909 eller Erik Elfversson 0725308065.

Vi vill ha din ansökan via Varbi senast 14 oktober, rekrytering och tillsättning sker löpande.