Career

Laboratorieassistent

Suzuki Garphyttan söker nu en Laboratorieassistent till R&D-laboratoriet i Garphyttan, Sverige


Om tjänsten

Denna tjänst innefattar administration och överföring av data till vårt nya affärssystem IFS OneShare och ankomstkontroll av inkommande valstråd.

Vi söker en noggrann, självgående och lösningsorienterad person som klarar av repetitivt arbete under stundtals hög arbetsbelastning.

Du kommer att spela en viktig roll för administrationen av ankomstkontrollens kvalitetsdata. Arbetet ställer höga krav på att du som person är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du kommer även att jobba i laboratoriet med provberedning samt syning av prover i ljusmikroskop.

Övriga kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av likande arbetsuppgifter är meriterande

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering av denna tjänst.

 

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din ansökan

För mer information om tjänsten och företaget ber vi dig kontakta rekryterande chef:

Dan Larsson på dan.larsson@sg-wire.com. Vi vill ha din ansökan via Varbi senast 2022-12-04.