Career

Senior Project Leader

Nu söker Suzuki Garphyttan en Senior Projekt Ledare som ska verka för en effektiv tillverkningsprocess med fokus på kvalitet och produktivitet.

I rollen som senior projektledare ansvarar du för att driva och delta i olika investeringsprojekt för Site Garphyttan. Du kommer att leda och delta i olika typer av projekt och uppdrag samt aktivt delta i Globala Best Practice-grupper inom koncernen.

Du arbetar med att driva och stötta förbättringsarbetet inom produktion och kvalitet och arbetar med både interna och externa kvalitetsproblem.  En viktig del i rollen är att arbeta för att produktivitet och process körs så effektivt som möjligt. Utifrån din erfarenhet och kompetens arbetar du självklart som support till andra i organisationen när det gäller teknik, projektledning och investeringsprojekt.

Vi söker dig som är social, driven och tar egna initiativ. Du kan anpassa dig till olika miljöer och människor och har förmågan att motivera, involvera och skapa delaktighet på alla nivåer i organisationen. Du är orädd för att utmana samtidigt som du är prestigelös och lyhörd för andras åsikter. Du har ett teknikintresse och du drivs av att ständigt utveckla, förbättra och lösa problem.

 

Kvalifikationer:

  • Relevant universitetsexamen med teknisk inriktning
  • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
  • Minst 5 års erfarenhet inom projektledning och/eller utvecklingsarbete
  • Drivande
  • Strukturerad
  • Självständig

 

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din ansökan

För mer information om tjänsten och företaget ber vi dig kontakta rekryterande chef Katarina Beillon på 072-501 8088 eller via mail på katarina.beillon@sg-wire.com

Vi vill ha din ansökan via Varbi senast 2021-02-28. Intervjuer kan komma att ske löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.