Career

2nd Line IT Support Technician

Vi söker nu en medarbetare till IT-avdelningen. I rollen som 2nd Line IT-support tekniker är ditt uppdrag att globalt hantera, utveckla och stödja Suzuki Garphyttans infrastruktur när det gäller nätverk, servrar, lagring och klienter.

 

Vi söker dig som är lyhörd, drivande och kommunikativ. Du drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och vidareutveckling av processer och arbetssätt. Du motiveras av en roll med många kontaktytor där du bl a utbildar och hjälper verksamheten att använda IT-infrastrukturen på ett effektivt sätt.

 

Som 2nd Line IT-support tekniker ansvarar du för att:

  • Hantera och utveckla arbetet kring SG: s Service Desk samt arbetsplatstjänst
  • Du hanterar incidenter och beställningar som uppstår runt företages IT-miljö med extra fokus på IT-infrastruktur
  • Förvalta och utveckla IT-infrastruktur (nätverk, servrar, lagring, klienter m m) globalt inom Suzuki Garphyttan-gruppen
  • Du arbetar som projektmedlem i förändringsprojekt för IT-infrastruktur

Kvalifikationer:

  • Relevant IT-utbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet
  • 3+ års erfarenhet av IT-infrastruktur
  • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Möjlighet att resa i tjänsten

 

 Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din ansökan

För mer information om tjänsten och företaget ber vi dig kontakta rekryterande chef: Anders Jonsson, 073-668 2424.

Vi vill ha din ansökan via Varbi senast 8 mars 2021.