Career

Utvecklingstekniker till Suzuki Garphyttan

Suzuki Garphyttan söker nu en tekniker till vårt R&D labb. Som tekniker på labb arbetar du som stöd till R&D och till alla våra siter runtom i världen när det kommer till utmattningsprovning. Du kommer även delta i utvecklingsprojekt och best practice-arbete.

De huvudsakliga ansvarsområdena är fjäderutmattnings- och Nakamuraprovning samt fjäderspinning och utvärdering av fjäderspinningsresultat. Du ansvarar för rapporteringen av provningen och arbetar med brottsanalys i ljusmikroskop och SEM. Även reparationer och förebyggande underhåll av fjäderspinningsmaskiner och utmattningsmaskiner ingår i dina arbetsuppgifter.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är noggrann, kvalitetsmedveten och drivande. Eftersom du har många kontaktytor är det viktigt att du är duktig på att kommunicera, både på svenska och engelska. Vidare är du analytisk och trivs med att arbeta systematiskt. Du har grundläggande kunskaper i matematik liksom Excel och Word.

 

Kvalifikationer:

  • Gymnasieexamen (teknisk inriktning)
  • Flytande svenska
  • Goda kunskaper i engelska (tal och skrift)
  • Kvalitetsmedveten
  • Händig, duktig på att skruva/meka
  • Intresse för utvecklingsarbete
  • Självgående
  • Meriterande med erfarenhet av labbprovning, utmattningsprovning och/eller fjäderspinning

 

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din ansökan

För mer information om tjänsten och företaget ber vi dig kontakta rekryterande chef Dan Larsson på dan.larsson@sg-wire.com alternativt HRBP Lina Eriksson-Wase på lina.eriksson-wase@sg-wire.com. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att vi snart går in i en semesterperiod varvid det kan dröja tills att du får svar.

Vi vill ha din ansökan via Varbi senast 22 augusti 2021.