Career

Suzuki Garphyttan söker en EDM Operatör

Nu söker vi en EDM Operatör till vår produktionsenhet i Garphyttan.

Som EDM Operatör på Suzuki Garphyttan arbetar du med att programmera våra EDM-maskiner för tillverkning av våra verktyg i både små och stora serier och även enstycksdetaljer i korta serier.

I rollen som EDM Operatör ansvarar du för att våra lagernivåer av verktyg hålls på rätt nivå samt att leveranser till våra dotterbolag levereras i tid. Du ansvarar för att samarbeta med kollegor i enlighet med vår vision och våra värderingar. Vidare tar du ett aktivt ansvar i arbetsmiljöarbetet genom att följa gällande skyddsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter.

Arbetstiden är främst förlagd på dagtid, men skiftarbete kan förekomma.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som tidigare arbetat som EDM alternativt CNC Operatör inom tillverkningsindustrin. Som person är du noggrann och värderar att leverera hög kvalité i ditt arbete på ett säkert sätt. Du är positiv och har en förmåga att alltid vara serviceinriktad mot kollegor, leverantörer och kunder.

Du förväntas kunna läsa ritningar samt förstå och kommunicera på såväl svenska som engelska. Vi ser att du har en teknisk bakgrund med relevant utbildning inom CNC-området.

 Vi ser det även meriterande att du har:

  • Erfarenhet från trådgnistning
  • Tidigare arbetat med CAD/CAM
  • Traverskort

På Suzuki Garphyttan tillämpas arbete utifrån LEAN-metodiken, varför det är meriterande ifall du har tidigare erfarenheter av detta. Vi ser ett värde i att du har B-körkort och tillgång till egen bil för att du på ett enkelt sätt ska kunna ta dig ut till Suzuki Garphyttan.

 

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med på Oak Consulting. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till någon av våra HR konsulter:

Sofia Fors:
Telefon 070-776 68 22 eller mejl sofia.fors@oakconsulting.se
David Dahlblom:
Telefon 070-301 99 80 eller mejl david.dahlblom@oakconsulting.se
Marie Malmberg:
Telefon 070-913 65 96 eller mejl marie.malmberg@oakconsulting.se

Då vi tillämpar ett löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 augusti. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-mail.

 

Ansökan skickas till Oak Consulting

Observera att din ansökan måste skickas in via Oak Consulting via något av följande alternativ:

 

https://oak.varbi.com/se/what:job/jobID:413328/

www.oakconsulting.se – se Lediga Tjänster 

www.varbi.com/sok-jobb/  - se arbetsgivare och sök på Oak Consultant Group AB