Career

Industrielektriker

Suzuki Garphyttan är ett globalt företag som är världsledande inom produktion av avancerad fjädertråd. Våra produkter används i flera av världens mest kända bilmärken. Koncernen omsätter ca 2,1 miljarder kronor och våra produktionsenheter finns i Sverige, Kina, USA, England och Mexiko. Dessutom finns ett försäljningskontor i Tyskland. Koncernens huvudkontor finns i Garphyttan medan våra ägare har sitt huvudsäte i Japan.

Nu söker vi en Industrielektriker till Suzuki Garphyttan

Vi behöver förstärka vårt team av elektriker och söker därför någon som trivs i rollen som Industrielektriker.

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har erfarenhet av produktionsindustri. Som industrielektriker på Suzuki Garphyttan arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll och förbättringsarbete av vår produktionsutrustning.

Du har en hög serviceanda och är effektiv som person utan att för den delen någonsin frångå säkerhet och kvalitet. Vi ser också att du är ansvarstagande och har en förmåga att ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta både i grupp och självständigt samt har en hög egen drivkraft. Vi ser gärna att du har hunnit skaffa dig erfarenhet av arbete med felsökning och reparation av produktionsutrustningar.

El-avdelningen består idag av en grupp på 8 personer där beredskap och skiftarbete ingår i tjänsten. Du rapporterar till Underhållschefen. Detta är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Eventuella frågor besvaras av Underhållschef Peter Harnesk på 070-405 1570 eller Anders Eriksson (elansvarig) på 072-465 6755.                

Skicka in din ansökan senast 23 augusti 2020.