Career

Kvalitetsingenjör

Nu söker vi en kvalitetsingenjör till Suzuki Garphyttan för ett vikariat!

Vi söker dig som vill arbeta i en utmanande roll med den fortsätta utvecklingen av Suzuki Garphyttans kvalitetsarbete. Du kommer att arbeta mot många av de stora kunderna inom fordonsindustrin vilket innebär ständigt höga kvalitetskrav och att följa en bransch som alltid ligger i framkant. Vi prioriterar vårt kvalitetsarbete och arbetar med ständiga förbättringar samt korrigerande åtgärder för att kontinuerligt utveckla våra processer.

På Suzuki Garphyttan arbetar du med omväxlande arbetsuppgifter och utmaningar. Här ges du utrymme att använda dina tekniska kunskaper för att se lösningar och att bidra till att Suzuki Garphyttan fortsätter vara en ledande aktör inom sina kundsegment.
 

Kvalifikationer:

  • Högskoleingenjör eller civilingenjör med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens/erfarenhet
  • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God samarbetsförmåga
  • Tyska och ytterligare språk är meriterande

Vi söker en kvalitetsingenjör till ett vikariat som sträcker sig tom februari 2022.

 

Om oss

På Suzuki Garphyttan tillverkar vi avancerade produkter i stål för högpresterande applikationer. Vårt arbete bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och, inte minst, våra 100 år av erfarenhet. Våra innovativa produkter gör skillnad inom fordonsindustrin, medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin.

Vi har våra rötter i Garphyttan men är idag ett globalt företag och en del av det japanska Nippon Steel Corporation. Vi bedriver miljölicensierad tillverkning i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina. Vi har också ett försäljningskontor i Tyskland.

Våra värderingar Care, Dare, Share exemplifierar hur vi arbetar, tänker och beter oss mot varandra och våra kunder, och vi är djupt engagerade i vår vision - Together for A Better Tomorrow. Är du redo att bli en del av oss?

 

Din ansökan

För mer information om tjänsten och företaget ber vi dig kontakta rekryterande chef: Edin Sapcanin på edin.sapcanin@sg-wire.com eller mobil 070-290 1345. 

Vi vill ha din ansökan via Varbi senast 12 mars 2021.